Im far from home, and the memories are coming back

Idag längtar jag hem till min mor och min bror!
Självklart resten av familjen (inklusive katten ) men det är ändå dom 2 som står mig närmst!

Jag saknar tiden då vi alltid köpte varsitt ds spel och bara spela hela nätterna medans vi snodde det mesta i skafferiet!
Jag hade alltid min lilla egna tid hemma, satt alltid och pyssla med nåt, alltid nåt nytt skit på G. Var det inte  japanska brädspel var det musik eller såvidare!
Jag planerar en resa hemåt efter min 360 har kommit hem, ska bli allnighters everyday.
Min bror får helt enkelt skippa skolan!

Jag gillar min bror han har alltid så mycket överskottsenergi, jag brås nog lite på honom för ibland sprutar det bara sjuka idéer ur mig också haha!

Som denna dag tillexempel försöker jag komponera musik helt plötsligt! Eftersom det är söndag är det ett stort plus att jag inte bara sitter och är bakis som man brukar göra på en söndag, söndagar borde bli kreativitet-dagen! Jag minns när vi repade med MBP. ( ManBearPig, My Beloved Pornography ) Alltid bakis varje söndag....men det gick ändå, ibland hade väl inte ens alkoholen gått ur!

En tid jag verkligen saknar är när jag, E och T spelade DS varje dag. E är väldigt saknad, där kunde jag spelat korten bättre men livet fortsätter som sagt! Ibland är livet lite tomt.. behöver jag en ny E ? eller väskan härunder ? helt kär i den !

Det finns för mycket minnen av tårar.. saker som borde hållas hemliga, men någon gång kanske jag även delar med mig av dom

Keep your eyes open



(hörnet av min lilla skapelse)

Bilden får avsluta mitt inlägg! Jag gillar blogspot lite mer än blogg.se numera det kanske blir en flytt!
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0